KAW PODIUM ROTTERDAM

Zorgeloos wonen in de veerkrachtige stad!

Op 17 november staat op KAW Podium een prikkelende line-up met nieuwe initiatieven uit de zorgwereld. Met een scherpe introductie op de zorg door Sander Heijne van De Correspondent en aansluitend een feestelijke borrel.

Vernieuwing in de zorg komt uit onverwachte hoek

De participatiemaatschappij heeft het bestaansrecht van de institutionele zorg aan het wankelen gebracht. Nu veel grote organisaties in het donker tasten hoe het dan wel moet, zien we vernieuwing ontstaan vanuit onverwachte hoek: private of bottom-up initiatieven die inspringen in de gaten die de grote instellingen laten liggen.

Inspirerende gastsprekers

Op het programma staan drie sprekers die ieder een gat in het systeem invullen. Zij organiseren ieder op hun eigen manier zorg en eisen plek in de stad op. Met niet het systeem, maar de behoefte van de cliënt centraal. Zij vertellen over hun toekomstvisie op de zorg en hoe zij zelf invloed uitoefenen om de stad een plek te maken waar iedereen kan wonen – ongeacht hun zorgvraag.

Meld je nu gratis aan!

Laat je inspireren, motiveren en op ideeën brengen door onze gastsprekers. Doe mee in het debat over hoe we met elkaar de zorg een natuurlijke plek in de stad kunnen geven. We hopen je te ontmoeten bij KAW Podium in Rotterdam!

Reimar von Meding

agenda-foto