Johannes Klimstra

teamleider | projectmanager

Een bedrijf waar het niet alleen gaat om het gebouw, maar juist ook om de gebruikers van de gebouwen. Werken aan een betere leefomgeving. Deze gedachte bindt Johannes Klimstra al 8 jaar met KAW.

De affiniteit met techniek was er bij Johannes al van jongs af aan. Na de middelbare school kiest hij ervoor om bouwkunde te gaan studeren, met ruimtelijke ordening als hoofdrichting. Met een vervolgstudie Technische bedrijfskunde heeft Johannes zich ontwikkeld als dè specialist op het gebied van techniek en bouwsystemen.

Na 8 jaar vindt Johannes nog altijd uitdaging in zijn werkzaamheden door steeds naar nieuwe oplossingen te zoeken voor dezelfde opgave. Herbestemmingprojecten hebben zijn voorkeur. Op een leeg stuk grond iets bouwen is makkelijk. Een bestaand gebouw transformeren tot een beter, mooier en vooral ook energiezuiniger pand, daar zit voor Johannes de uitdaging in.

Ook privé is Johannes bezig met een transformatieproject. De transformatie van een oud huis op het platteland tot zijn eigen paleisje. In de natuurrijke omgeving is Johannes helemaal op zijn plek.