Online analyses

Handige tools om uw woningvoorraad te vergelijken

Scheefwoners Benchmark

Biedt uw gemeente voldoende sociale huurwoningen aan? Om deze vraag te beantwoorden, moet u meer weten dan aantallen sociale huurwoningen en mensen met een laag inkomen. Scheefwoners slokken immers een deel van het aanbod op. Deze scan helpt u bij het maken van een probleemanalyse en goede keuzes.
Doe de Scheefwoners Benchmark >

Woonmilieucheck

Woonmilieus zijn een handige manier om te bepalen voor welke mensen een wijk aantrekkelijk is, en met welke middelen je een wijk meer ‘eigen’ kleur kunt geven. Benieuwd welk woonmilieu een wijk heeft? Met de woonmilieucheck kun je zelf voor elke plek in een stad beoordelen welk woonmilieu daar bij hoort.
Doe de Woonmilieucheck >

Energiebesparingscheck

Als gemeente of woningcorporatie staat u voor de opgave een woningvoorraadstrategie te bepalen om uw woningvoorraad te verduurzamen. Hierbij is het tempo van sloop / nieuwbouw en renovatie
een van de belangrijkste factoren. Met de energiebesparingscalculator berekent u welke invloed dit heeft op energielasten en CO2 uitstoot.
Doe de Energiebesparingscheck >

Wilt u meer informatie?

Heeft u behoefte dieper in te gaan op de situatie? Neem dan contact op met onze adviseur woningmarktonderzoek Daniël Depenbrock | 06 549 021 24 | [email protected]