Aanvraag subsidie Lewenborg

Op deze pagina vind je een aantal video’s die extra uitleg geven en een Excel- en Word-bestand waar je de begroting in kunt maken.

Allereerst leggen we graag nog even uit wat precies de subsidie inhoudt en hoe je de aanvraag indient. Klik op het filmpje hieronder voor een algemene uitleg.

Algemene uitleg aanvraag subsidie

Hieronder laten we zien hoe je de woningscan doet. Dit kan op https://groningen.mijnwoningplan.nl/woningscan en kan nuttig zijn mocht je subsidie aan willen vragen voor duurzaamheidsmaatregelen.

Uitleg woningscan

In de volgende video laten we je zien hoe je een account aanmaakt bij het eLoket van het SNN. Dat kan via: https://eloket.snn.eu/eloket/bezoekers/Login.jsp 

Uitleg account aanmaken eLoket SNN

Als je duidelijk hebt waar je subsidie voor wilt aanvragen kan je dat invullen in Word of Excel bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat je aangeeft wat je gaat doen en wat het gaat kosten. Belangrijk, het mag niet meer dan €10.000 kosten. Hieronder hebben wij voor jullie al een voorbeeldbestand aangemaakt die je kan downloaden en invullen. Daarnaast geven we in het filmpje hieronder extra uitleg.

Download het Word-bestand

Download het Excel-bestand

Uitleg voorbeeldbestand Excel