Johannes Klimstra

Teamleider | Projectmanager +31 6 29 58 10 37 j.klimstra@kaw.nl

Groningen

Een bedrijf waar het niet alleen gaat om het gebouw, maar juist ook om de gebruikers van de gebouwen. Werken aan een betere leefomgeving, daar zit voor Johannes de uitdaging in. Na 8 jaar vindt Johannes nog altijd uitdaging in zijn werkzaamheden door steeds naar nieuwe oplossingen te zoeken voor dezelfde opgave. Herbestemmingsprojecten hebben zijn voorkeur. Een bestaand gebouw transformeren tot een beter, mooier en vooral ook duurzamer pand, daar zit voor Johannes de uitdaging in.

"Kan niet bestaat niet."

Johannes staat dichtbij de natuur. Duurzaamheid en het voorkomen van verspilling zijn twee belangrijke thema’s in zijn werk. Binnen elk project zet hij zich in tegen verspilling op welke manier dan ook, hergebruik van materiaal of “puin” maar ook efficiënt indelen van tijd. Hij is bevlogen waar anderen stoppen en wil altijd het onderste uit de kan halen.

Het teambelang staat altijd voorop. Als projectleider en teamleider is de uitdaging om iedereen op de juiste plek te krijgen. Als dat lukt zie je mensen met veel enthousiasme werken aan projecten. En dan maken projecten écht een verschil.

Ik werk aan