Verduurzaming bij huiseigenaren

Ontwikkel een inclusieve aanpak waar stakeholders aan willen bijdragen, huiseigenaren helpt zelfbewuste investeringen te doen en realiseer een aardgasvrije, energieneutrale wijk.

Ontwikkel een inclusieve aanpak voor de aardgasvrije wijk

Vergaar inzicht in welke stappen je moet nemen naar een energieneutrale wijk met onze woningvoorraadanalyses die de kwaliteit van huizen en het energieverbruik in kaart brengen. Met ons segmentatieonderzoek inventariseer je ook welke drempels verschillende doelgroepen ervaren.

Ga het gesprek aan met bewoners, energie-initiatieven en bedrijven in de wijk en ontdek waar zij energie van krijgen. Zet ze in hun kracht en laat ze samenwerken aan het energieplan. Wij hebben de ervaring en weten mensen te enthousiasmeren.

Energietransitie dreigt exclusief voor de elite te worden. Maak het een basisrecht en bereik sociale verbetering door de vergeten doelgroepen gelijke kansen te bieden. Wij weten hoe je moet samenwerken met het sociale domein.

Zet de juiste maatschappelijke marketingmix in en activeer huiseigenaren

Kies de juiste marketingstrategie en help mensen de stap naar energiebesparing te nemen. Wij gebruiken de laatste inzichten en technieken uit de maatschappelijke marketing, zoals een op de klantreis afgestemd CRM systeem.

Krijg de natuurlijke momenten in beeld en de communicatiekanalen die vertrouwd zijn bij de bewoners. Haak aan bij de werkelijke drijfveren van bewoners, zoals veiligheid, gezondheid en openbare ruimte. Wij helpen de juiste kanalen en de juiste boodschap scherp te maken.

Ontwikkel de juiste marketingmix om de verschillende doelgroepen in de wijk te bereiken. Onze adviseurs maken overtuigende online en offline middelen die huiseigenaren meenemen in de koopcyclus. De abricampagne en het stukje in de krant is écht niet meer voldoende!

"KAW heeft alle expertises in huis om plannen met je te maken die niet in beleid blijven hangen. Uiteindelijk draait alles om uitvoering: huizenbezitters die gaan investeren in hun huis!"

Help huiseigenaren zelfbewuste investeringskeuzes te maken

Meet, test en stel de aanpak bij op basis van de stappen die bewoners zetten in het koopproces. Deel deze informatie met alle stakeholders; dat is hun stuurinformatie. Wij helpen je de juiste conclusies te trekken en de aanpak continu te verbeteren.

Het is zweten! De beslissing (tien)duizenden euro’s te investeren maken huiseigenaren niet over één nacht ijs. Wij organiseren een meerjarige klantreisbegeleiding om mensen te helpen zelfbewuste energiebesparingskeuzes te maken.

Ontwikkel een effectieve energiebesparingsaanpak die past bij je woningvoorraad en bewoners.

Vraag ons om mee te denken. Eenheidsworst is killing, maar maatwerk moet wel opschaalbaar zijn!

Bekijk succesvolle projecten