Architect

Rotterdam

Ons team in Rotterdam groeit en is op zoek naar een vernieuwende ondernemende architect met aantoonbare ervaring in het werkveld van wijkvernieuwing.

 

Over KAW

Wij zijn KAW. Ontwerpers, onderzoekers en adviseurs met oog voor mens en samenleving. Met oog voor jou. Wij creëren kansen om onze leefomgeving toekomstbestendig te maken.

Wonen, werken, groeien en bloeien. Voor alles is een ruimte. Ons speelveld is de ruimte in huizen, buurten, regio’s en provinciën. Wij geloven in ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan leefgeluk. Wij onderzoeken maatschappelijke fenomenen en maken toekomstvisies en strategieën. Hierbij helpen wij met bijzondere werkprocessen. Of je nu bewoner bent, overheid, ontwikkelaar of bouwer: Wij helpen jou om zelf keuzes te maken. Daarom werken wij iedere dag aan plekken die positieve energie geven. Ruimtes die passen bij jouw behoeften. Ruimtes om te leven.

Met onze blik op het grote plaatje en beide benen op de grond gaan we voor slimmer en duurzamer leven. Door het verschil te blijven maken. Te vernieuwen. En verandering teweeg te brengen. Creëer samen met ons de toekomst: Leef de ruimte!

Ons team in Rotterdam groeit en is op zoek naar een vernieuwende en ondernemende architect met aantoonbare ervaring in het werkveld van wijkvernieuwing. 

Team

Vanuit onze vestiging in Rotterdam werken wij aan een groot scala van prachtige opdrachten binnen en buiten de regio. Ons team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers in de functies: stedenbouwkundigen, architecten, ontwerpers, projectleiders, stagiairs en academie-studenten. In sommige projecten is er een nauwe samenwerking met het team in Groningen en Eindhoven. Opdrachtgevers weten ons steeds beter te vinden en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. 

Werkzaamheden

– als architect werk je in projectteams van verschillende grootte en met meerdere disciplines aan projecten op het gebied van woningbouw, stedenbouw, onderwijs, zorg, renovaties en strategische adviestrajecten;
– zelfstandig of in opdracht van de projectarchitect maak je ontwerpen, werk je aan adviestrajecten en zorg je dat deze goed worden uitgevoerd;
– je bent mede aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt voor het behoud van een goede relatie;
– je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en delen van relevante ontwikkelingen in ons vakgebied.

Startdatum

Februari 2021

Wij zoeken iemand die

– 2 tot 5 jaar werkervaring heeft in Nederlandse context;
– een afgeronde studie heeft aan de TU of Academie voor Bouwkunst;
– minimaal 32 uur per week beschikbaar is;
– interesse en affiniteit heeft met KAW thema’s, zoals wijkvernieuwing 3.0, sociale huisvesting en zorg;
– op verschillende schaalniveau’s, zoals wijk, buurt en gebouw conceptueel kan denken maar ook oog heeft voor een realistische heldere presentatiewijze en maakbaarheid;
– kan werken met het programma ArchiCAD (pré); 
– een ondernemende en leergierige houding heeft (combi architectuur en stedenbouw);
– beschikt over excellente ontwerpkwaliteiten en aantoonbare ervaring heeft in meerdere ontwerpfasen in het werkveld van woningbouw en wijkvernieuwing; 
– de Nederlandse taal zeer goed beheerst in zowel spreken als schrijven;
– over verantwoordelijkheidsgevoel beschikt en goed zelfstandig kan werken. 

"KAW voelt aan als één grote familie, ondanks de grootte van het bureau is er nog steeds aandacht voor ieder individu. "

Meryl Mangnoesing

Architect

Wij bieden

– een contract voor minimaal 9 maanden met één maand proeftijd;
– bij voldoende werk en goed functioneren een jaar verlenging;
– een interessante werk- en leeromgeving met bevlogen collega’s;
– veel vrijheid in het werk en hoge mate van zelfverantwoordelijkheid;
– gezellige (virtuele) borrels;
– goede thuiswerkmogelijkheden en online communicatie via het programma Teams;
– salaris: conform de CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring;
– KAW valt onder de CAO voor architectenbureaus en heeft daarnaast haar eigen personeelswijzer met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen per jaar, persoonlijk opleidingsbudget en mobiliteitsregeling. 

Interesse?

Stuur dan vóór 16 januari 2021 je motivatiebrief, CV en portfolio (maximaal 10MB) naar personeelszaken@kaw.nl. In de week van 18 januari zullen we de sollicitaties beoordelen en kun je een verdere reactie van ons verwachten. Marjo of Lisa neemt dan contact met je op. I.v.m. de kerstvakantie ontvang je geen ontvangstbevestiging van je sollicitatie.

Voor meer informatie over de functie kun je tot 24 december of vanaf 2 januari contact opnemen met Wout Smits, stedenbouwkundige en teamleider in Rotterdam, via 06 54 661 421.  

Any applications in English will not be considered

Deel vacature