Stadsontwerper

Eindhoven

Wil je meewerken aan ons Ruimte Zat onderzoek en De Stadsscan? Solliciteer dan nu!

Over KAW

Wij zijn KAW. Ontwerpers, onderzoekers en adviseurs met oog voor mens en samenleving. Met oog voor jou. Wij creëren kansen om onze leefomgeving toekomstbestendig te maken.

Wonen, werken, groeien en bloeien. Voor alles is een ruimte. Ons speelveld is de ruimte in huizen, buurten, regio’s en provinciën. Wij geloven in ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan leefgeluk. Wij onderzoeken maatschappelijke fenomenen en maken toekomstvisies en strategieën. Hierbij helpen wij met bijzondere werkprocessen. Of je nu bewoner bent, overheid, ontwikkelaar of bouwer: Wij helpen jou om zelf keuzes te maken. Daarom werken wij iedere dag aan plekken die positieve energie geven. Ruimtes die passen bij jouw behoeften. Ruimtes om te leven.

Met onze blik op het grote plaatje en beide benen op de grond gaan we voor slimmer en duurzamer leven. Door het verschil te blijven maken. Te vernieuwen. En verandering teweeg te brengen. Creëer samen met ons de toekomst: Leef de ruimte!

Team

Ons hechte team in Eindhoven bestaat uit ongeveer 15 medewerkers in de functies: architecten, ontwerpers, projectleiders, stagiaires en academiestudenten. Waarbij we bij multidisciplinaire projecten nauwe samenwerken met het team in Groningen en Rotterdam. Wij zoeken voor onze vestiging in Eindhoven een enthousiaste Stadsontwerper (architect/ontwerper/stedenbouwkundige of met een andere passende achtergrond) om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Halverwege oktober hebben we ons onderzoek Ruimte Zat voor de Nieuwe Stad gelanceerd. Dit is een vervolg op ons eerste onderzoek Ruimte Zat in de Stad, waarin we aantonen dat er binnen corporatiebezit en met juiste verdichtingsstrategie de komende 10 jaar 60.000 woningen jaarlijks kunnen worden toegevoegd.

Vanuit onze vestiging in Eindhoven werken wij dagelijks voor verschillende opdrachtgevers aan De Stadsscan. Met een eigen team binnen de vestging ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het uitvoeren en door ontwikkelen van De Stadsscan. In de ochtend ga je met circa 4 mensen in een interactieve workshop aan de slag met het ontleden van de buurt, waarna je in de middag tijd hebt om zelfstandig de opgedane inzichten te verwerken doormiddel van ontwerpend onderzoek. Tussentijds help je elkaar om gericht tot de juiste ontwerp oplossingen te komen. Naast de concrete opgaves is er elke week ook ruimte om De Stadsscan en het overkoepelende onderzoek Ruimte Zat verder te ontwikkelen.

Meer informatie

https://www.kaw.nl/stadsscan/
https://www.kaw.nl/projecten/onderzoek-ruimte-zat-corporatievastgoed/
https://www.kaw.nl/projecten/vervolgonderzoek-ruimte-zat-voor-de-nieuwe-stad/

Startdatum

December 2021, maar hoe eerder hoe beter.

Wij zoeken iemand die

• zich comfortabel voelt bij het ontwerpen op grensvlak tussen stedenbouw en architectuur;
• minimaal 32 uur per week beschikbaar is;
• een ondernemende en leergierige houding heeft;
• uitdaging ziet om repetitief werk zorgvuldig en goed uit te voeren;
• de Nederlandse taal zeer goed beheerst in zowel spreken als schrijven;
• een afgeronde HBO of WO opleiding heeft. 

"Enthousiast aan de slag voor een mooiere en betere leefomgeving. Elke dag levert het een bak aan energie op. "

Wouter Rooijackers

Architect

Wij bieden

• een contract voor 7 maanden met één maand proeftijd, bij voldoende werk en goed functioneren een verlenging;
• werk dat er toe doet;
• een interessante werk- en leeromgeving met leuke collega’s;
• veel vrijheid in het werk en hoge mate van zelfverantwoordelijkheid;
• een goede werksfeer met spontane georganiseerde activiteiten zoals borrels en thematisch inhoudelijke bijeenkomsten;
• een fijne werkplek in de binnenstad, maar ook thuiswerkmogelijkheden;
• mogelijkheid tot volgen BEP of PEP met bijdrage;
• de mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale platform ‘GoodHabitz’;
• salaris: conform de CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring;
• KAW valt onder de CAO voor architectenbureaus en heeft daarnaast haar eigen Personeelswijzer met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals persoonlijk opleidingsbudget en (lease) fietsplan;

Interesse?

Leuk! Stuur dan je motivatiebrief, CV en portfolio (max 10MB) vóór 17 november 2021 naar personeelszaken@kaw.nl. Marjo of Lisa neemt dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stijn Heesbeen, via 06 – 273 552 44.

Deel vacature