Energie

Door samen stappen te zetten naar CO2-neutrale en aardgasvrij wijken, werk je samen aan verduurzaming. Je hoeft niet met alles te wachten op morgen. Begin vandaag! Leef de ruimte!

Energietransitie

Bepaal met alle stakeholders de juiste prioriteiten, zorg dat iedere bewoner actieperspectief heeft en ga zo wijk voor wijk met draagvlak van het gas af: aardgasvrije wijken.

Bepaal de juiste strategie en maximaliseer je investeringsrendement, houd een toekomstbestendige, gewilde en betaalbare portefeuille en draag substantieel bij aan de doelen van Parijs. Zo zorg je voor verduurzaming van het corporatievastgoed.

Verduurzaming bij huiseigenaren

Help huiseigenaren de drempel over met kennis, begeleiding en aanbod. Maar wat is de juiste aanpak? Draag met een energieloket eraan bij dat huiseigenaren snellere en grotere stappen nemen. Dat is belangrijk voor een beheersbare energierekening, waarde behoud en een lagere CO2-uitstoot.

Maak verduurzamen eenvoudig en betaalbaar en voorkom energiearmoede, stimuleer particuliere verduurzaming en maak de woningvoorraad snel energiezuinig. Reimarkt helpt hierbij door een winkelformule te zijn waar woningeigenaren en huurder duurzaam wonen kunnen kopen.