Wonen

Beter wonen is beter leven. Wij zetten ons in voor wat in buurten en wijken écht relevant is voor mensen. Met onderzoek naar maatschappelijke veranderingen. Voor ontwerpen van woonomgevingen die in steden en dorpen het verschil maken.

Architectuur

Investeer in mooie woonmilieus die nu en later gewild zijn. Draag met duurzame nieuwbouw of duurzame renovatie bij aan minder verbruik van fossiele brandstoffen en de reductie van CO2 uitstoot. Zo bouw je aan prettig en betaalbaar wonen voor iedereen!

Kaw wonen architectuur bewonerscommunicatie woonvisie

Woningmarkt

Met een woonlastenonderzoek wordt duidelijk in welke gebieden mensen niet rond kunnen komen, voorkom zo betalingsachterstanden. Ontdek met een woningmarktonderzoek hoe mensen willen wonen en werk aan dorpen met toekomstwaarde. Stel met een woonvisie vast waar je naar toe wilt.

Werk aan de verduurzaming van je corporatievastgoed. Maximaliseer je investeringsrendement en houd een toekomstbestendige, betaalbare portefeuille.

Bedien de vraag naar wonen maximaal met een woningbouwprogramma die de massa én de nichemarkt bedient, concurrentie tussen bouwplannen voorkomt en de financiën gezond houdt.

Kaw wonen architectuur bewonerscommunicatie woonvisie

Stad, wijk en dorp

Met slimme herstructurering van verouderde wijken kun je meerdere doelen in één keer bereiken. Moderniseer de betaalbare woningvoorraad strategisch, werk aan CO2 reductie en bouw aan zorgbestendige wijken. Herken leefstijlen en woonmilieus en ontdek welke groepen niet bediend worden en welke buurten geen kleur kennen. Pas je voorraadstrategie en bouwprogrammering daarop aan en zorg voor tevredenheid over woning, buurt én dorp.

Kaw wonen architectuur bewonerscommunicatie woonvisie

Participatie

Enthousiasmeer bewoners en zorg voor een snel proces door bewonerscommunicatie. Wil je nog een stapje verder? Geef bewoners invloed op hun woonomgeving en ga voor een soepel bouwproces. Ga bouwen met bewoners, bespaar beheerkosten en bouw aan toekomstbestendige buurten.

 

Bewonerscommunicatie KAW