Zorg voor de toekomst!

Leven met hulp, maar zelf in de hand hebben hóe je wilt leven. Dat is wat we iedereen gunnen. Slimme gebouwen kunnen hierbij het verschil maken. Maar ook een gebaar van de buurman. Zet je met ons in om sociale samenhang te versterken en drempels te verlagen! Met nieuwe ideeën maken wij wonen met zorg en hulp de gewoonste zaak van de wereld.

Goede zorg organiseer je samen

Een gezonde gemeenschap is essentieel voor het leven met een hulpvraag. Wij geven praktische adviezen, ontwikkelen nieuwe zorgconcepten en ontwerpen mooie zorggebouwen. In nieuwe en bestaande panden. Samen met bewoners, professionals en overheden brengen we de zorg dichter bij de mens. Met grensverleggende ideeën langs wegen die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden.

"Wij werken aan zorggebouwen en -concepten waar de mens, de buurt of het dorp het uitgangspunt zijn."

Evelien Klasens

Adviseur

Zorggebouwen waar je je mens voelt

In de gebouwen die wij ontwerpen kun je jezelf zijn. Met dementie, psychische stoornissen of lichamelijke beperkingen beleef je ruimten heel verschillend. Inspirerende oplossingen maken veel meer mogelijk dan je denkt. Wij ontwerpen ruimten waar je prettig leeft, waar je je als bezoeker thuis kan voelen en waar je ook goed je werk kan doen. Een prikkelarme omgeving moet net zo goed kunnen bestaan als het stimuleren van vitaliteit. Dat is wat we als beste doen: balans brengen in het geheel. Zo ontstaat een mooi, toekomstgericht zorggebouw dat echt onderdeel is van de maatschappij.

KAW architecten zorggebouw petterhusterstate Stiens