Workshop Woonzorgvisie | 22 januari 2019

Veel gemeenten worstelen met het vraagstuk omtrent wonen en zorg. Zijn er in de toekomst in uw gemeente voldoende intramurale plekken en tussenvormen? Is er voldoende spreiding? Willen we meer kleinschalig en ook in de kleine kernen realiseren? Waar zou dit kunnen?

Deze bijeenkomst is inmiddels geweest.

Gemeente Westerkwartier

Hier worstelde de toekomstige gemeente Westerkwartier ook mee. Vraag en aanbod waren niet in beeld en ze konden lastig inschatten of er ruimte was voor nieuwe initiatieven en zo ja, waar dit gerealiseerd moest worden. Tijdens de workshop gaan we met een gemeente aan de slag en geven we u inzicht in de zorgvraag en het aanbod. We maken een match met behulp van o.a. kaarten, cijfers en inzichten. De wethouder ligt toe wat het voor het Westerkwartier heeft opgeleverd.

Evelien Klasens

Adviseur bij KAW

Evelien werkt als adviseur op verschillende terreinen. Van fysieke wijkvernieuwingstrajecten en bewonerscommunicatie tot aan vastgoedrekenen en het openen van een duurzaamheidswinkel. Ze houdt van doorpakken en is praktisch ingesteld. Ze is gedreven om te achterhalen wat de echte vraag is en met welke ontwikkelingen er rekening gehouden moet worden. Daarna kunnen pas de echte plannen gemaakt worden.

Datum

22 januari 2019

Programma

14.00  Ontvangst
14:30  Begin: Proces Westerkwartier
15:30  Wethouder aan het woord
16:00  Workshop 
17:00  Einde

Meld je nu aan!

Laat je inspireren, motiveren en op ideeën brengen door onze sprekers. Doe mee in het debat over hoe we met elkaar de leefomgeving van morgen kunnen verkennen en vormgeven. 

Deze bijeenkomst is inmiddels geweest.

Leuk! Ik meld mij aan.

Deel bijeenkomst