NL EN

KAW is altijd op zoek naar talent!

Bij KAW werkt een groep gemotiveerde (en af en toe eigenzinnige) professionals. Van twintiger tot zestiger. Van Polen tot Argentinië. Wat ons bindt is de drive om met ons werk de leefomgeving van bewoners beter te maken.

Groningen, Rotterdam en Eindhoven

KAW heeft drie vestigingen met elk haar eigen karakter en kracht. De onderlinge banden zijn sterk. We reizen geregeld met de trein naar elkaar toe en spreken elkaar dagelijks. Samen werken, van elkaar leren en nieuwe ervaringen opdoen, staat daarbij centraal. Voor iedere opgave zoeken we daarom organisatie breed naar de juiste mix van vaardigheden, talent en persoonlijkheden. Voor het best mogelijke resultaat.

KAW Rotterdam werken bij

Vacatures (0)

Staat je droombaan er niet tussen? Of momenteel geen vacatures? Stuur ons een open sollicitatie met je CV, motivatie en eventueel portfolio naar personeelszaken@kaw.nl. Marjo of Lisa neemt dan contact met je op.

Bekijk 0 vacature(s)

Onze cultuur

We zijn niet allemaal hetzelfde, maar we zijn wel gelijk. Welke rol je ook hebt: je hebt de vrijheid om te zeggen wat je wilt zeggen. We willen van elkaar leren, daarom is het belangrijk om aandachtig naar elkaar te luisteren en talent de ruimte te geven. Dit zijn belangrijke waardes voor onze open bedrijfscultuur. Ook zal je niet snel merken wie de directeur is, die loopt namelijk niet naast zijn schoenen maar gewoon op sneakers.

Je moet de moed hebben om te vernieuwen. Je moet visionair kunnen zijn om grote doelen te bereiken. En je moet ook realistisch zijn om zaken ook werkelijk gedaan te krijgen. Als dit bij je past wordt je als nieuwe collega’s snel deel van ons team!

KAW vrijheid zeggen wat je wilt zeggen

Onze werkethos

Bij KAW krijg je de ruimte om je te verdiepen in zaken die jij belangrijk vindt voor het bedrijf. Er is plek voor groei, enthousiasme en ontwikkeling. Dat mag alleen of met een door jou zelf samengesteld team. En lukt het even niet, wees dan gerust. Want tussen al onze collega’s is altijd wel iemand die je kan helpen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is altijd ook de ontwikkeling van KAW.

KAW Eindhoven

Maar natuurlijk zijn we niet altijd aan het werk…

We werken graag en hard, maar vinden ontspanning minstens even belangrijk. Zo houden we onze conditie op peil door gezamenlijk te bootcampen en de 4Mijl te lopen. Het weekend luiden we vaak in met een spontane vrijdagmiddagborrel en de start van de zomer wordt traditioneel gevierd met een jaarlijkse barbecue. We gaan regelmatig met een grote groep zeilend naar Oerol op Terschelling. Met kerst toveren we het kantoor om tot dansvloer en gaan we verkleed en feestend het jaar uit. Oh, en we zijn ook al met het hele bedrijf in Kopenhagen, Berlijn, Parijs en Leipzig geweest. Want successen behaal je samen én vier je samen. What’s next!?

 

Bekijk onze collega’s

KAW band

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures