NL EN

KAW is altijd op zoek naar talent!

Bij KAW werkt een groep gemotiveerde (en een tikje eigenzinnige) professionals. Van twintiger tot zestiger. Van Italië tot Polen. Wat ons bindt is de drive om met ons werk de leefomgeving van de bewoner beter te maken.

Groningen, Rotterdam en Eindhoven

KAW heeft drie vestigingen met elk haar eigen kracht. De onderlinge lijntjes zijn kort. We reizen geregeld met de trein naar elkaar toe en spreken elkaar dagelijks. Samen werken en vooral van elkaar leren, staat daarbij centraal. Als we aan een project beginnen, zoeken we daarom organisatie breed naar de juiste mix van vaardigheden en persoonlijkheden voor een zo goed mogelijk resultaat.

KAW dag 2022

Onze cultuur

Zeggen wat je wilt zeggen. Dat is een belangrijk speerpunt binnen onze open bedrijfscultuur. Net als aandachtig luisteren. Je kunt altijd je mening ventileren, wat je rol binnen ons bedrijf ook is. Ook zal je niet snel merken wie de directeur is, die loopt namelijk niet naast zijn schoenen maar gewoon op sneakers.

We werken vanuit onze kernwaarden: optimistisch, realistisch en betrokken. Nieuwe collega’s voelen zich daarom snel deel van het team.

KAW dag 2022 lunchen

Onze werkethos

Bij KAW krijg je de ruimte om je te verdiepen in zaken die jij belangrijk vindt voor het bedrijf. Er is plek voor groei, enthousiasme en ontwikkeling. Dat mag alleen of met een door jou zelf samengesteld team. En lukt het even niet, wees dan gerust. Want tussen die 100 collega’s is altijd wel iemand die je kan helpen. Wij geloven erin dat jouw persoonlijke ontwikkeling zorgt voor een betere ontwikkeling van KAW.

KAW dag 2022 workshop

Maar natuurlijk zijn we niet altijd aan het werk…

We werken graag en hard, maar vinden ontspanning minstens even belangrijk. Zo houden we onze conditie op peil door gezamenlijk te bootcampen en de 4Mijl te lopen. Het weekend luiden we vaak in met een spontane vrijdagmiddagborrel en de start van de zomer wordt traditioneel gevierd met een jaarlijkse barbecue. We gaan regelmatig met een grote groep zeilend naar Oerol op Terschelling. Met kerst toveren we het kantoor om tot dansvloer en gaan we verkleed en feestend het jaar uit. Oh, en we zijn ook al met het hele bedrijf in Moskou, Kopenhagen, Berlijn, Parijs en Leipzig geweest. Want successen behaal je samen én vier je samen. What’s next!?

 

Bekijk onze collega’s

Vacatures (3)

Onze vaste kern van architecten en adviseurs vullen we graag aan met expertise die we goed kunnen gebruiken in ons bedrijf.

Staat je droombaan er niet tussen? Of momenteel geen vacatures? Stuur ons een open sollicitatie met je CV, motivatie en eventueel portfolio naar personeelszaken@kaw.nl. Marjo of Lisa neemt dan contact met je op.

Bekijk 3 vacature(s)

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures