Denise Stoeller

Architect

Rotterdam

+31 6 55 00 50 20 d.stoeller@kaw.nl

Denise haar brede interesse op het gebied van duurzame architectuur, natuur en culturele verschillen bracht haar al in Noorwegen. Na 4 jaar daar te hebben gewoond, staat haar huis weer in Nederland. Met die ervaringen heeft ze als architect veel kennis van scholen, kinderdagverblijven en zorggebouwen. Denise is in het verleden en ook bij KAW veel betrokken geweest bij houtskelet,- en massieve houtbouw (CLT). Deze materiaalkeuze gaat verder dan interesse, ze ziet de noodzaak voor gebruik van biobased materialen.

Toekomstbestendigheid en flexibiliteit van gebieden en gebouwen is in mijn ontwerpen een belangrijk uitgangspunt.

Je bent bij haar aan het juiste adres voor een geïntegreerd ontwerp, een realistisch ontwerp en altijd met de toekomstige gebruiker als belangrijkste uitgangspunt. Denise heeft ervaring met kleine projecten, zoals de herinrichting van een deel van een school waarbij de juiste detaillering met hout heel belangrijk was. Maar ook grote opgaven tekent ze van selectie tot aan de bouw, denk aan een woonzorgcentrum met hoge duurzaamheidsambities.

De natuur roept vaak, het liefst is ze in de bergen te vinden voor een mooie snowboardroute, langlauf-, of wandeltocht. Daarnaast draait ze haar hand niet om voor vrijwilligerswerk voor bijvoorbeeld het Rode Kruis, een lange tijd kookte ze maaltijden voor eenoudergezinnen die af en toe wat hulp konden gebruiken. Zo draagt ze graag haar steentje bij!