Verbinden

Nederland staat voor grote opgaven: klimaatverandering, verschillen tussen arm en rijk, druk op de steden, krimp op het platteland. Bereik bewoners en werk aan een leefbare toekomst. Pak met ons de ruimte om te verbinden!

Met bewoners

Motiveer burgers hun rol te pakken in de toekomst van hun leefomgeving en werk aan dorpsontwikkeling bij krimp. Zet het krimpprobleem op de kaart, neem inwoners vroegtijdig mee, vind nieuwe oplossingen en werk samen aan een mooie toekomst van je dorp.

Laat bewoners zelf de noodzaak of voordelen van de vernieuwing van woning of wijk inzien met onze wijkanalyses, buurtavonden en uiteindelijk op maat gemaakt plan. Maak zo van de woningverbetering een succes met bewonerscommunicatie.

Geef bewoners invloed en bouw toekomstbestendige buurten. Maak de woonwensen waar door te bouwen mét bewoners en bouw aan wijken die goed functioneren en in waarde stijgen. Hier zorgt men goed voor de buurt, er is minder overlast, en dalen de beheerkosten.

Door bewoners

Start je eigen wijkbedrijf en zet bestaande geldstromen slimmer in, benut bewonerskracht maximaal en zorg voor sociaaleconomische vooruitgang. Zo verbetert het bewonerscoöperatief de leefbaarheid in de wijk langdurig!

Ontdek de talenten van bewoners en benut lokale kracht. Verbind vrijwilligers en professionals en creëer een sluitend zorgaanbod: bewonerskracht in de zorg. Maak zorg voor iedereen toegankelijk door een zorgservicepunt in de buurt te realiseren waar je met al je zorgvragen terecht kunt.