Win-win voor huurder en corporatie

Voor Heuvelrug Wonen hebben we een op maat gemaakte verduurzamingsaanpak ontwikkeld, om 800 huurwoningen te verduurzamen. We bieden een totaalpakket aan verduurzamingsmaatregelen en met een goed uitgedachte benadering worden bewoners in eigen tempo, van bewustwording naar uitvoering en zelfs ambassadeurs, gemotiveerd. Verduurzamen was nog nooit zo makkelijk voor corporatie én bewoners!

Oplevering 600e woning in zicht!

Medio 2021 zijn, in 4 jaar tijd, al 75% van de woningen van energielabel D (of slechter) naar A gegaan. Een feestelijk moment, want deze maand is de oplevering van de 600e woning. Mede door de bijzonder klantvriendelijke aanpak bij deze opgave, konden we de verduurzaming uitvoeren op een manier dat bewoners er gelukkig van worden.

Heuvelrug Wonen behoort nu tot de koplopers in de corporatiesector

Dat duurzaamheid bij woningcorporatie Heuvelrug Wonen een belangrijk thema is, blijkt wel uit de 4e plaats die ze onlangs hebben behaald bij de duurzaamheidsprijs voor woningcorporaties. Republiq vergeleek het energieverbruik van het bezit van de corporaties tussen twee opvolgende jaren. De energieprestaties van Heuvelrug Wonen zijn drastisch verbeterd, doordat ze ruim 1100 woningen hebben verduurzaamd. Een bijzonder knappe prestatie van de corporatie. Wij zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het verduurzamen van een deel van de woningvoorraad.

Wil je meer weten over onze totaalaanpak bij Heuvelrug Wonen?

Bekijk meer

Marjolein Camstra - de Vries adviseur KAW

Door Marjolein Camstra - de Vries

Geplaatst op 7 juni 2021

Deel nieuws