Henk Kieft neemt afscheid van KAW

Onze zeer gewaardeerde collega, partner en mede-directeur Henk Kieft neemt per 1 januari 2024 afscheid van KAW.

Ruim 20 jaar KAW

Henk Kieft is al 23 jaar aan KAW verbonden en heeft zich voornamelijk bezig gehouden met gebiedsontwikkeling en wijkvernieuwing in het hele land. Met veel betrokkenheid heeft hij gewerkt aan grensverleggende initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van wonen en zorg. Zo droeg Henk bij aan de ontwikkeling van duurzaamheidsplatform Reimarkt, had hij een belangrijke rol bij de realisatie van Het Buytenhuis voor mensen met dementie en ook bij het ontstaan van het Wijkbedrijf was Henk betrokken. Meestal in nauwe samenwerking met meerdere partijen nieuwe ideeën en visies formuleren én waarmaken. Sinds 2016 is Henk directeur van KAW en in die functie heeft hij onze organisatie, samen met algemeen directeur Reimar von Meding, klaargestoomd voor de grote opgaven waar we voor staan.

Leven in een ander tempo

In ruim twintig jaar heeft Henk KAW zien groeien, ontwikkelen en met de tijd mee veranderen. Bevlogen en met veel passie heeft hij zich voor ons bureau ingezet. Vanaf 1 januari 2024 kiest hij bewust voor een andere weg. Stoppen met werken. Om in een ander, rustiger tempo te leven.

Vanzelfsprekend gaan we Henk missen. Gelukkig heeft hij altijd veel ruimte genomen om zijn kennis en ervaring te delen. In het volste vertrouwen draagt Henk het fictieve stokje nu over aan een nieuwe generatie visionaire KAW’ers. Hij laat een vitaal bureau achter met 120 medewerkers en 5 teams in Groningen, Rotterdam en Eindhoven.

Deel nieuws