Danny van Persie

Projectmanager

Bouwkundig adviseur

Eindhoven

+31 6 55 00 50 12 d.v.persie@kaw.nl

Danny van Persie is een echte aanpakker. ‘Niet lullen maar poetsen’ is hem op het lijf geschreven. Als projectmanager is Danny makkelijk inzetbaar op een heleboel fronten. Eerder was hij bouwkundig adviseur, waardoor hij in het bouwtraject goed weet wat er speelt. Zijn kracht ligt in het eenvoudig maken van complexe zaken. In een project zitten altijd grote en kleine pijnpunten. Danny spoort ze op, legt de vinger op de zere plek en komt met stappen waardoor er weer doorgewerkt kan worden.

Werken aan een project is teamwork. Danny krijgt energie van werken met één gezamenlijk doel waarbij ieder in zijn kracht staat. Ambities waarmaken kan door de juiste mensen te betrekken, die elkaar aanvullen binnen een projectteam.

Door samenwerken en het verenigen van alle disciplines, dan bereik je als team echt iets.

Danny houdt van het werken aan grote ambities. Er is altijd wel iets wat verbeterd kan worden. Zijn grootste ambitie is dat we met z’n allen de hele woningvoorraad energieneutraal krijgen. Hij werkt aan deze duurzaamheidsambitie bij Heuvelrug Wonen, waar hij als projectmanager betrokken is om 800 woningen van energielabel D (of slechter) naar A te krijgen. Maar ook zijn eigen huis slaat hij niet over. ‘Het kan duurzamer, dus het moet duurzamer.’ Dus is hij in zijn vrije tijd samen met zijn vrouw aan het klussen om de hele woning te verduurzamen.

Als Danny niet aan het klussen is, dan is hij waarschijnlijk aan het barbecueën of voetbal aan het kijken. Of beide want naar eigen zeggen kijkt hij ‘alles wat er aan voetbal te kijken is’. Het barbecueën is met recht ook een hobby te noemen, want zijn tuin staat letterlijk vol met barbecues. Dit doet hij het hele jaar door, zomer en winter. Weer of geen weer. Natúúrlijk is de zomerbarbecue van het kantoor in Eindhoven elk jaar bij Danny thuis!

Ik werk aan