Leonie Wendker

Adviseur

Groningen

+31 6 13 12 84 98 l.wendker@kaw.nl

Toekomstbestendigheid en een fijne leefomgeving, dat zijn thema’s die Leonie in haar projecten nastreeft. Tijdens een proces bewaakt ze de sfeer en het overzicht, met de overtuiging dat beiden zorgen voor meer rust. Met een achtergrond in architectuur, stedenbouw, erfgoed en zorg heeft ze veel kennis over integrale programma’s. Geen enkel onderwerp staat op zichzelf en het zoeken naar raakvlakken, gezamenlijke ambities en visie is waar ze zich graag voor inzet. Zowel inhoudelijk als procesmatig.

Door haar ervaringen als projectleider bij Platform GRAS, architectuurcentrum van Groningen, werkte ze met diverse doelgroepen aan ruimtelijke en maatschappelijke thema’s, zoals de gezonde stad, jongerenhuisvesting en herbestemming van monumenten. Maar ook voor het organiseren en inhoudelijk vormgeven van bijeenkomsten, participatie-vormen die net een beetje anders zijn dan anders ben je bij haar aan het juiste adres. Binnen het Groningse aardbevingsdossier heeft ze vanuit leefbaarheid gewerkt aan toekomstbestendige en veilige dorpshuizen en zorggebouwen met bijzondere nieuwe samenwerkingen en innovatieve oplossingen. Het agenderen van een onderwerp is één ding, maar ervoor zorgen dat het zorgvuldig wordt gerealiseerd dat is iets waar Leonie energie van krijgt!

Dus ben je op zoek naar een betrokken, nuchtere, zorgvuldige en betrouwbare adviseur met een achtergrond in zorg en andere ruimtelijke vraagstukken? Bel of mail Leonie.

Ik werk aan