Anne Ebbenhorst

De kracht van Anne Ebbenhorst ligt in het oplossen van ontwerpproblemen en net zo lang onderzoeken tot iets ‘klopt’. Anne is besluitvaardig en nauwkeurig. Als collega of samenwerkingspartner is Anne geïnteresseerd en behulpzaam. Soms wat meer op de achtergrond aanwezig, maar door goed te luisteren en te observeren altijd goed op de hoogte van de verschillende belangen en aandachtspunten van de projecten waar ze aan werkt.

Anne loopt in het bijzonder warm voor renovatie- en transformatieprojecten. Het optimaliseren van plattegronden, het voldoen aan hoge eisen en de randvoorwaarden bij een bestaand gebouw zijn uitdagingen die ze graag aan gaat. Zoals bij de renovatie aan de Balbaostraat in Amsterdam. Op het eerste oog kan het soms ingewikkeld lijken, maar dat is niet hoe Anne het ziet. 

Werken met bestaande gebouwen geeft mij kaders en handvaten om mee te beginnen.

Vanuit de ambitie dat iedereen recht heeft op een fijne woonplek werkt Anne aan de toekomst. Een duurzame wereld waarin iedereen de ruimte heeft om te wonen. Van huis uit ze meegekregen om zuinig te zijn op de wereld en de omgeving waar je woont. In haar werk en thuis streeft ze naar het maken van duurzame keuzes.

Ik werk aan