Annemiek Visser

Architect

Groningen

+31 6 55 00 50 21 a.visser@kaw.nl

Geïnteresseerd in de essentie van een opgave, blijft Annemiek graag ‘the bigger picture’ overzien. Waarom doen we dit? Met een kritische en betrokken houding levert ze een waardevolle bijdrage aan projecten. Maar ze blijft positief en toegankelijk voor haar sparringpartners, oprechte nieuwsgierigheid is wat haar drijft en dat merk je. Ze wil kwaliteit leveren, niet blind afgaan op de opdracht maar de vraag achter de vraag begrijpen.

Als echte denker is Annemiek goed in het analyseren en afpellen van een vraag en weet dat te vertalen naar een idee of ontwerp. Conceptueel en grafisch is ze sterk. Ze zet zich er altijd voor in de kern van de opgave te bewaken en verliest zich niet in de kleinste details. Ze houdt van complexe projecten en werkt daarnaast graag aan concepten en visies. Fasen waarin dingen nog onduidelijk zijn of waarin nog weinig vaststaat. Het uitzoeken, onderzoeken, puzzelen en het dynamische creatieve proces, dat is precies de fase waar Annemiek zich graag in bevindt. Zoals bij het Expertisecentrum Eemsdelta. Een ambitieus en innovatief zorgproject, met meerdere partijen en belangen. Waar veranderende wensen en nieuwe inzichten tijdens het proces continu om een flexibele houding vragen.

Het samenbrengen van verschillende belangen in een ontwerp waar iedereen enthousiast van wordt, geeft me veel voldoening.

In het weekend vind je Annemiek buiten. Lange wandelingen maken, fietsen of zwemmen. Ook maakt ze graag aquarellen en het lijkt haar geweldig om ooit een kinderboek te illustreren. We wachten af!

Ik werk aan