Reimarkt: duurzaam wonen uit 't schap!

Maak verduurzamen eenvoudig en betaalbaar en voorkom energiearmoede, stimuleer particuliere verduurzaming en maak de woningvoorraad snel energiezuinig.

Maak verduurzamen transparant, eenvoudig en betaalbaar

Benader duurzaam wonen als een nieuw paar schoenen: je ziet wat je krijgt, kunt alternatieven vergelijken en de prijs staat er op. Want huiseigenaren noemen als grootste belemmering dat het aanbod, de financiering en de energiebesparing van verduurzamen onduidelijk zijn.

Maak verduurzamen transparant, aantrekkelijk en makkelijk door het aan te bieden in een winkel. Daarvoor ontwikkelden wij Reimarkt: een winkelformule waar woningeigenaren en huurders duurzaam wonen kunnen kopen.

In Reimarkt liggen voor iedere woning kant en klare oplossingen in het schap, van dubbel glas tot nul-op-de-meter woningen. Klanten zien direct wat het kost (prijs/huurverhoging) én wat het oplevert (energiebesparing).

Schaal op en verlaag de kostprijs van duurzame renovatie

Steek energie in een conceptuele aanpak. Reimarkt heeft met leveranciers intelligente niet-projectgebonden oplossingen voor alle verschillende woningtypes in een stad ontwikkeld. Deze maken we met de klant op maat. Door de schaalgrootte blijft de kostprijs laag én wordt de klant uniek bediend.

Blijf je aanbod verbeteren met een zelflerend werkproces. Ons werkproces is circulair: wensen ophalen bij klant > totaalproduct ontwikkelen > feedback klant. Zo kun je de werkstromen en producten continu verbeteren.

Wij maken verduurzamen makkelijk met overzichtelijke keuzes, waarbij de besparing en de kosten direct duidelijk zijn.

Voorkom energiearmoede, maak duurzaam wonen bereikbaar voor iedereen!

Voorkom dat energiebesparing alleen voor de elite is. Voor een grote groep Nederlanders met een laag inkomen zijn de energielasten steeds zwaarder te dragen. Maar juist in arme wijken met slecht geïsoleerde naoorlogse woningen, waar verduurzaming het hardst nodig is, kan energiebesparing op weinig interesse rekenen.

Met een Reimarkt maak je woningverduurzaming voor iedereen bereikbaar. We brengen duurzaam wonen bij de bewoners. We creëren renovatiekoorts in de stad door op verschillende plekken ín de wijken aanwezig te zijn met een tijdelijke PopUp Store: een gerenoveerde voorbeeldwoning waar mensen de resultaten kunnen zien en voelen.

Werk aan sterke klantrelaties en stimuleer particuliere verduurzaming

Verleid huurders en huiseigenaren tot ze echt wíllen verduurzamen. Leg niet meteen je aanbod op tafel, maar neem ze mee in de klantreis. Van realiseren dat je veel comfortabeler kunt wonen, mogelijkheden vergelijken, gericht adviseren tot een ontzorgde realisatie.

Met een sterk marketingconcept werk je aan sterke klantrelaties. Bij Reimarkt vormen de klantreis en het CRM-systeem de basis van het marketingconcept waarmee bewoners digitaal en persoonlijk begeleid worden. Natuurlijk is het toegespitst op de verschillende doelgroepen in de stad, zodat het op maat voelt, maar grootschalig kan.

In zes Nederlandse steden kopen bewoners al duurzaam wonen bij Reimarkt.

Daag je klant uit met aanbod op maat dat hij niet had verwacht, maar altijd al wou hebben.

Bekijk de Reimarkt