Daniël Depenbrock

Teamleider | Adviseur | Partner +31 6 54 90 21 24 d.depenbrock@kaw.nl

Groningen

Op de middelbare school tekende Daniël Depenbrock fantasiesteden met buitenwijken tot aan de horizon. De daarop gekozen studie geografie leek in 1e instantie een verkeerde. Toch is dit de basis voor wat hij met veel plezier doet: projecten begeleiden en adviseren over wonen. De keuze voor KAW, waar advies en ontwerp bij elkaar komen, maakt de cirkel weer rond.

Daniël houdt van tempo en wordt graag zo concreet mogelijk. Tijdens overlegmomenten laat hij pas los als alles voor iedereen duidelijk is wat de vervolgstappen zijn. Zijn motto ‘domme vragen bestaan niet’ helpt daar bij.

"Er zijn al genoeg filosofen in de advieswereld."

Naast het trekken aan projecten als adviseur woonbeleid is Daniël een ervaren onderzoeker. Een ras onderzoeker is hij echter niet: voor hem geen ‘cijfers om de cijfers’, maar een praktisch antwoord op concrete vragen, met een duidelijke richting. Dat KAW vaak bij het hele traject betrokken blijft, van advies tot bestek, is voor Daniël belangrijk: het waarborgt dat je advies ook bruikbaar is voor de mensen die het advies uitvoeren.

Daniël is sinds 2017 partner bij KAW.

Ik werk aan