Nieuwe directie vanaf 2021

We starten 2021 met een nieuw directieteam. Hiermee zetten wij de positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren voort om betere wijken en sociale en maatschappelijke veranderingen extra kracht bij te zetten. Er beginnen in januari nieuwe directieleden. Suzan Wierenga richt zich vanaf 2021 volledig op KUUB. 

KAW in beweging

Wij starten het jaar met een nieuwe directie: Wout Smits, Miranda Janssens, Daniel Depenbrock, Mathieu Kastelijn, Mark Koopman, Henk Kieft en Reimar von Meding geven vanaf 2021 leiding aan KAW. De directieleden in Groningen, Rotterdam en Eindhoven brengen op landelijk niveau inhoud, informatie en netwerk bij elkaar. Hiermee profiteren onze klanten en partners van kennis en ervaring uit het hele land. Voor de grote net zoals in de kleine projecten. Belangrijkste doel blijft hierbij voor onszelf ruimte voor talent. Onze directie ziet erop toe dat eigen verantwoordelijkheid laag in het bedrijf blijft en zelfstandige keuzes gemaakt worden door onze mensen in projecten. Zo bouwen wij voort aan de moderne netwerkorganisatie van KAW en aan positieve samenwerkingen met ieders eigen geluid.

Suzan Wierenga richt zich volledig op KUUB

Suzan Wierenga gaat zich per 1 januari 2021 volledig richten op haar functie als directeur van KUUB. Zij heeft haar passie gevonden bij de ontwikkeling voor particulieren en collectieven. Daarom stopt Suzan na ruim 25 jaar werk bij KAW en richt zich als ondernemer volledig op KUUB.

KAW en KUUB hebben een sterke, gezamenlijke geschiedenis. Wij combineren de expertise van KAW op het gebied van sociale woningbouw met die van KUUB op het gebied van particuliere eigenaren voor bijzondere gebiedsontwikkelingen, transformatieopgaven en nieuwbouwprojecten. Dit blijven wij ook in de toekomst doen, in verbondenheid met de nieuwe directie van KUUB. We zijn blij en trots dat we met Suzan als voormalig partner van KAW de samenwerking een mooi toekomstperspectief kunnen geven!

Benieuwd naar KUUB? Neem een kijkje op de website. 

Website KUUB

Deel nieuws