Miranda Janssens

Directielid

Projectmanager

Groningen

+31 6 55 00 02 02 m.janssens@kaw.nl

Miranda Janssens is echt een aanpakker en houdt van vaart in een proces. Haar eerlijkheid en positiviteit sieren haar. Wat ze doet moet positieve veranderingen teweegbrengen. “Bij KAW werken we aan gelijke kansen en mogelijkheden voor iedereen, iedereen heeft recht op een goede leefomgeving. We werken zowel aan kleine dorpshuizen met een groot effect op de leefbaarheid van het dorp, maar we werken ook aan grote herstructureringsopdrachten waar we hele bewuste keuzes maken voor de toekomst van een wijk. In Wijert-Noord bijvoorbeeld is heel bewust gekozen een deel van de woningen energetisch te verbeteren voor de verkoop, maar ook sociale huur terug te brengen in verschillende prijsklassen. Zo komt er je een mooie mix van doelgroepen wat goed is voor de leefbaarheid van deze stadswijk.”

"Je kan met een vernieuwd klein dorpshuis al een groot verschil maken in de leefbaarheid van een dorp."

Het appartementengebouw en het kindcentrum op de voormalige treslinglocatie in Groningen is een mooi voorbeeld van wat voor effect nieuwbouw kan hebben. De nieuwe school is erg in trek, leerlingen uit alle omringende wijken gaan graag naar deze nieuwe school en dat geeft een boost aan de wijk. In de leerlingen zie je alle achtergronden terugkomen en iedereen is welkom. Ook werken we met KAW aan vier nieuwbouw projecten voor het Groninger Zorg Akkoord waar Miranda in opdracht van de zorgpartijen het bouwproces begeleid. Dit zijn projecten met hoge ambities als het gaat om duurzaamheid, circulariteit, vernieuwende werkconcepten, domitca en e-health. Zo werken we in Groningen aan het zorgwerken van de toekomst.

Als projectmanager brengt ze alle partijen bij elkaar, houdt het overzicht, zet de moeilijkste beslissingen in perspectief en zorgt voor een prettig proces. Het gaat namelijk niet alleen om de oplevering, juist de weg ernaar toe met aandacht voor de mens zorgt voor een succes. Complexe vraagstukken in de initiatief- of ontwerp fase schrikken Miranda niet af.

In haar vrije tijd probeert ze ook het overzicht te houden tussen haar vele hobby’s. Fanatiek tennissen, actieve bergvakanties, duikvakanties over de hele wereld, wildkamperen in Zweden, het kan niet snel te gek.

Ik werk aan