Wietske Schober nieuw directielid

KAW werkt al bijna 46 jaar met een unieke combinatie van ontwerp, onderzoek en advies aan ruimtelijke, sociale en economische veranderprocessen in onze woon- en leefomgeving. Deze integrale expertise versterken we vanaf dit jaar door te gaan werken met twee teams bij de onderzoekers en adviseurs. Het team onder leiding van Wietske Schober werkt aan proces- en bewonersbegeleiding. Het team onder leiding van directielid Daniel Depenbrock richt zich op onderzoek, visie en inhoudelijke strategie.

Wietske Schober zet begin dit jaar een nieuwe stap binnen KAW en versterkt het directieteam met haar expertise op het gebied van processen, communicatie, participatie en advies bij vernieuwing van wijken en dorpen. Samen met haar team werkt ze aan o.a. complexe wijkvernieuwingsprojecten met fysieke en sociale vraagstukken, gevoelige dossiers zoals versterking en vervanging van huizen in het aardbevingsgebied en het werken aan gedragen oplossingen voor arbeidsmigranten of de energietransitie in wijken.

Met Wietske Schober breiden we ook de directie van KAW uit. Deze bestaat vanaf dit jaar uit de vijf teamleiders Daniël Depenbrock, Wout Smits, Mathieu Kastelijn, Miranda Janssens en Wietske Schober, evenals Mark Koopman voor financiën, Henk Kieft als statutair directeur en Reimar von Meding als algemeen directeur. Een mooie uitbreiding, waar we trots op zijn.

KAW dag 2022

Deel nieuws