Stijn Heesbeen

Directielid

Architect

Eindhoven

+31 6 27 35 52 44 s.heesbeen@kaw.nl

Een verbinder. Dat is Stijn Heesbeen. Verbinden met externen, verbinden met collega’s en mensen met elkaar in verbinding brengen. Hij neemt samenwerken in een team dan ook heel serieus. Bij KAW team Eindhoven toont hij zich betrokken bij zijn collega’s en is hij aanjager van talent-based werken. Door te zorgen dat anderen op hun plek staan komen er mooie dingen naar boven.

Stijn is bedachtzaam, maar wel met een uitgesproken mening. Altijd opzoek naar vernieuwing en verbetering. Als directielid ziet hij graag positieve veranderingen ontstaan en wil hij samen echt het verschil maken voor bewoners. Hij manoeuvreert zich tussen alle expertise in het team heen en weet eigenlijk van alles wel iets. Een generalist met ervaring in veel verschillende fases. Van wijkvisies, stedenbouw, ontwerp tot projectleiding in technische fases. Zoals bij Tivoli Eindhoven, een complete opgave waar alle facetten aan bod kwamen, waar Stijn als projectleider en ontwerper met veel plezier aan heeft gewerkt.

Met volledige vrijheid en vol vertrouwen vind ik het geweldig om elke dag te zorgen dat anderen prettig kunnen leven, wonen en werken.

Bij grotere opgaven moet je the bigger picture zien. Hierbij is het belangrijk dat alle schaalniveaus goed zitten. Stijn gaat hier graag tussen zitten, met een integrale blik waarbij de belangen van alle partijen er voor hem toe doen. ’’Ik vind het erg leuk om na te denken over hoe iets werkt en hoe je het aanpakt. Deze hoofdlijnen zijn belangrijk en laat ik niet snel los. De gedetailleerde uitwerking doe ik graag samen met anderen, waarbij ze nog veel vrijheid kunnen pakken.’’

Dat Stijn houdt van de verbinding zoeken komt ook naar voren in de droom voor zichzelf, zijn vriendin en hun tweeling: een eigen woning laten bouwen als onderdeel in een mini community. Met een knipoog naar zijn afstudeeronderzoek naar Blue Zones, de lifestyle die een rode draad is gaan vormen in zijn ontwerpen.

Ik werk aan