ONZE DUURZAME DOORBRAAK

Onze focus op duurzaamheid. Sociaal, rechtvaardig en bereikbaar voor iedereen. Met grote dromen en ambities gaan we voor een duurzame doorbraak.

De urgentie om duurzame keuzes te maken in ons werk is al langer voelbaar. We willen dat het de mensen in de wijk nu beter gaat, maar voelen tegelijk ook de verantwoordelijkheid voor de toekomstige generatie.

In het afgelopen jaar hebben wij onderzocht waar wij als architecten- en adviesbureau nu staan en waar wij de grootste impact kunnen maken. Wij zetten integrale duurzaamheid in het centrum van al ons werk en zorgen ervoor dat het de nieuwe standaard wordt. Hiervoor stellen wij onszelf drie ambities.

Duurzame doorbraak

We hebben veel invloed op het energieverbruik tijdens de hele levensduur van een gebouw. Ook in het bouwproces, de gekozen materialen én in de structuur van buurten en wijken liggen enorme kansen om impact te maken. Met de volle focus op de ambities werken wij de komende tijd aan onze duurzame doorbraak. Dit doen we niet alleen met pilots en specials, maar ook met de ontwikkeling van een nieuwe norm die duurzaamheid bereikbaar maakt voor iedereen.

onze ambities_duurzame_doorbraak_KAW

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Deel je onze ambities of wil hier over doorpraten? Neem dan contact op met Mathieu, Reimar of Jackel. Laten we samen impact maken!

Een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving is iets waar we al veel langer aandacht voor hebben bij KAW. In veel van onze projecten zie je delen van onze ambities daarom al terug komen. 

Deel project

Duurzame doorbraak

Locatie Meerdere locaties in Nederland
Duurzaamheid Energieneutraal wonen, CO2-neutraal bouwen en natuurinclusieve buurten
Programma Duurzame doorbraak: onze nieuwe focus op duurzaamheid.
Jaar van oplevering 2024
Fotograaf Willem de Kam