Theo Goemaat

Bouwkundig Modelleur

Rotterdam

+31 88 529 00 60 t.goemaat@kaw.nl

Als het om zijn werk gaat is Theo Goemaat heel nauwkeurig. Hij is als bouwkundig modelleur veel in het eind-traject van projecten aan het werk. Nonchalant zijn kan hier niet. Het uitwerken van een gebouw naar 3D-ontwerp in Archicad is een rekenkundig iets. Alles moet kloppen. Alhoewel Theo heel serieus in zijn vakgebied is, merk je in de omgang met hem ook zeker zijn droge humor op.

Theo werkt aan alle verschillende projecten, van woningbouw tot renovaties, met veel plezier. Zijn gezonde portie relativerend vermogen komt goed van pas wanneer de dingen anders gaan dan verwacht bij de uitwerking van een project. Als het proces stroef loopt, dan vliegt hij de situatie op een andere manier aan. Zo komt er altijd een oplossing waardoor het ontwerp verder uitgewerkt kan worden. Hij krijgt er energie van om mooie ontwerpen af te leveren waar iedereen tevreden mee is.

Elk project is anders en daardoor weer een uitdaging

New Norfolk in Scheveningen is een van de projecten die Theo helemaal uitgewerkt heeft in BIM. ‘Het was keihard stampen en keihard werken, maar het geeft een kick om zo’n groot projecten af te leveren’. Als Theo niet aan het werk is, dan kookt hij graag. Koken is eigenlijk ook een technisch proces. Als je met precisie het recept volgt, dan komt het altijd goed.

Ik werk aan